Notícies i sortides GMVC

Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC

Lloc a Facebook del Grup de Muntanya Vall de Camprodon El Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon neix de la necessitat de agrupar en un únic context a tota la gent de la Vall de Camprodon que té en comú un mateix sentiment: gaudir de la muntanya i de la natura en general. Amb aquesta premissa han nascut les diferents seccions del nostre grup: Alpinisme: Pels qui els agrada patir una mica més. Ascensions més dures, neu, gel... BTT: Pels qui no en tenen prou de pujar-hi... i han de arrossegar-hi també la bicicleta. Escalada: Pels qui ho troben tot massa planer. Esquí de muntanya: Pels qui no volen pagar forfet. Senderisme: Pels qui agrada de caminar entre deu minuts i deu hores. Eixam (Secció infantil): Pels més joves, perquè avui són el demà.
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC13 hores enrere
La clàssica Vallter-Núria, bonic recorregut travessant valls , i avui trepitjant el que quedava( que era força) de la calamarsada d’ahir a la tarda. Força vent a la carena i més caloreta en arribar a Núria.
Itinerari sempre agradable de fer, gaudint de les vistes de Bastiments, Freser, Infern, Torreneules, Puigmal, Eina, Segre,…i el bonic mirador dels llacs de Carança.
Un petit grupet ha baixat a peu de Núria fins a Queralbs, la resta del grup amb el cremallera fins a Ribes, on ens esperava l’autocar per tornar a Camprodon.
Bona ruta, bon ritme i bon ambient.
Salut i caminades!!!
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC1 setmana enrere
Primera sortida d’estiu del GMVC: Vallter-portella de Mantet-cabana de les Soques-refugi de l’Alemany-collets verds-portella de Morens-Vallter.
Una bona matinal de 11 km i uns 660 m. de desnivell on hem visitat una part de la vall de Mantet, envoltats de pins i nerets.
Vigilant de prop els núvols que no s’enfosquissin més del compte.
Salut i caminades!
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC2 setmanes enrere
Sortides d’estiu del club de muntanya Vall de Camprodon (2022)

Diumenge 7 d’Agost
Refugi Alemanys — Collets verds.
Sortida a les 7h de l’estació d’autobusos. Cal portar cotxe particular per anar a Vallter2000 des d’on sortirem.
Distància 9,2 km. Desnivell de pujada i baixada: 720m. Temps: 3:30h.
Dificultat: Moderada.
Visita a la capçalera de la part elevada de la vall de Mantet.
Serem a casa per dinar.
Dissabte 6 d’agost, a les 19h, es farà un briefing a l’espai coworking a l’edifici de la cooperativa (carrer Sant Roc 22 – 3ª planta) on parlarem de la ruta, meteo, app,s etc.

També cal recordar que per la sortida amb el club cal estar federat o treure una assegurança de dia (5€) a la botiga Vivac, on també cal fer la inscripció màxim fins dijous 4.

Divendres 12 d’Agost
Pujada nocturna a Sant Antoni
Sortida a les 20h. de l’estació d’autobusos.
Pujada pel camí de Sant Patllari i tornada per la pista. Bones vistes de la vall il·luminada
Cal que porteu llum (p.e. un frontal) i el sopar.
Diumenge 14 d’Agost
Travessa a Núria.
Sortida 2/4 de 7 de l’estació d’autobusos.
Distància 13,5 km. Desnivell de pujada: 890m. Desnivell de baixada: 1027m. Temps: 5h.
Dificultat: Moderada.
Excursió clàssica des d’Ulldeter a Núria. El coll de la Marrana, Tirapits, el Pic de la Vaca, el coll de nou creus,… tots els tòpics en una sortida.
Cal que porteu, també, el dinar.
Dissabte 13 d’agost, a les 19h, es farà un briefing a l’espai coworking a l’edifici de la cooperativa (carrer Sant Roc 22 – 3ª planta) on parlarem de la ruta, meteo, app,s etc.

També cal recordar que per la sortida amb el club cal estar federat o treure una assegurança de dia (5€) a la botiga Vivac, on també cal fer la inscripció màxim fins dijous 11. A més de l’assegurança, el cost de la sortida (bus) és de 20€ a abonar a la mateixa botiga.

Diumenge 21 d’Agost
Vallter-Toès
Sortida a les 6h. de l’estació d’autobusos.
Distància: 17,5 km. Desnivell de pujada: 530m. Desnivell de baixada: 1672m. Temps: 7:20h.
Dificultat: Llarga i dura per la baixada.
Excursió clàssica fent les gorgues de Toès. Baixada per la vall de Bacivers fins Ras de Carancà per trobar més avall les gorgues i palanques.
Cal que porteu, també, el dinar.
Dissabte 20 d’agost, a les 19h, es farà un briefing a l’espai coworking a l’edifici de la cooperativa (carrer Sant Roc 22 – 3ª planta) on parlarem de la ruta, meteo, app,s etc.

També cal recordar que per la sortida amb el club cal estar federat o treure una assegurança de dia (5€) a la botiga Vivac, on també cal fer la inscripció màxim fins dijous 18. A més de l’assegurança, el cost de la sortida (bus) és de 25€ a abonar a la mateixa botiga.

Diumenge 28 d’Agost
Volta a Bastiments
Sortida a les 7h. de l’estació d’autobusos. Cal portar cotxe particular per anar a Vallter2000 des d’on sortirem.
Distància: 10,2km. Desnivell de pujada i de baixada: 905m. Temps 5:30h.
Dificultat: Difícil per les terralleres per on passa.
Descobrirem el circ de Bacivers i el circ de coma Mitjana, passant pels peus de Bastiments.
Cal que porteu, també, el dinar.
Dissabte 27 d’agost, a les 19h, es farà un briefing a l’espai coworking a l’edifici de la cooperativa (carrer Sant Roc 22 – 3ª planta) on parlarem de la ruta, meteo, app,s etc.

També cal recordar que per la sortida amb el club cal estar federat o treure una assegurança de dia (5€) a la botiga Vivac, on també cal fer la inscripció màxim fins dijous 25.
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC4 setmanes enrere
Us esperem a la nova sortida de l’Eixam!!!