Notícies i sortides GMVC

Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC

Lloc a Facebook del Grup de Muntanya Vall de Camprodon El Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon neix de la necessitat de agrupar en un únic context a tota la gent de la Vall de Camprodon que té en comú un mateix sentiment: gaudir de la muntanya i de la natura en general. Amb aquesta premissa han nascut les diferents seccions del nostre grup: Alpinisme: Pels qui els agrada patir una mica més. Ascensions més dures, neu, gel... BTT: Pels qui no en tenen prou de pujar-hi... i han de arrossegar-hi també la bicicleta. Escalada: Pels qui ho troben tot massa planer. Esquí de muntanya: Pels qui no volen pagar forfet. Senderisme: Pels qui agrada de caminar entre deu minuts i deu hores. Eixam (Secció infantil): Pels més joves, perquè avui són el demà.
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC3 dies enrere
Aneu repassant les activitats que hi ha programades. Hi ha una mica de tot!
Salut i muntanyes!
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC4 dies enrere
Aquest dissabte vam fer sortida social del club. Una volta distreta a Sant Antoni. Sortint de la plaça de Santa Maria, cap a la Font de Sant Patllari, torrent del Turulura (de la Pedrera), pla de la brossa, coll d’en Sivilla, runes del Castell de Creixenturri, les Boleteres (per sota els cingles blancs) i retorn pel parc de la Mare de la Font.
Salut i muntanyes!
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC2 setmanes enrere
Si tens ganes de caminar, si t’agrada la natura, si vols conéixer territori i gaudir-ho en família, no ho dubtis!
T’hi esperem!
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC
Grup de Muntanya Vall de Camprodon - GMVC3 mesos enrere
Des del Grup de Muntanya Vall de Camprodon us informem que si ja heu demanat la vostra llicència federativa per aquest any , la podeu passar a recollir a l’oficina de turisme de Camprodon: c/ Sant Roc ,22. També la podeu tenir descarregada a l’app de la Feec.
Salut i muntanyes!